Fjernarbeid & Covid-19: Fjernkontrollprogramvare for ansatte for 2021

Programvare for overvåking av ansatte er den nye trenden når virksomheten nærmer seg og overvåker ansatte. Denne teknologiske innovasjonen har endret den tradisjonelle måten å holde øye med metodikken i virksomheten. Det er mange forretningsorganisasjoner og enkeltpersoner som kan benytte seg av disse behovene og kravene, noe som kan tillate en å ha riktig produktivitet selv hjemme. Her er en liste over programvare som hjelper deg med å overvåke de eksterne ansattes arbeid.

Kickidler

Kickidler er designet for å hjelpe arbeidsgiveren med å overvåke arbeidstakers produktivitet ved å sikre full synlighet. Du kan gi avdelingsledere eller veiledere som kan gi en tilgang som teamleder, slik at man kan ha sitt eget personale og team som vil hjelpe en til å utføre oppgavene. Det er en live overvåkingsfunksjon i appen, som kan hjelpe deg med å få tilgang til de ansattes datamaskiner. Kickidler bruker en nøkkellogger til å registrere alt på datamaskinene dine. Dette er en app som vil sikre at du rapporterer hver time fra det øyeblikket de logger inn, noe som gir en riktig innsikt i tiden de er mest produktive.

Time Doctor

Time Doctor
Time Doctor er en overvåkingsprogramvare for ansatte som kan tilby presise og detaljerte og sporing av arbeidstakernes arbeidstid, som hjelper en med å etablere et mer gjennomsiktig forhold til kundene dine ved å gi dem tilgang til skjermbilder som kan hjelpe en å forholde seg til prosjektene. Disse verktøyene lar en se nettstedene som kan brukes ved hjelp av chat-applikasjoner og samtalene du har. Det er en av de mest gjennomsiktige måtene å sikre at du har tilgang til noen av de beste oppgaverapportene uten ekstra kostnad.

Stedfortreder

Stedfortreder er et integrert styringsverktøy for tid, oppgave og planlegging som hjelper til med å opprettholde tildelinger for teamet. Det gjør at du kan drive virksomheten din på den mest effektive måten gjennom effektiv ledelse og administrative arbeider. Stedfortreder kan også sørge for at du strømlinjeformes med systemets automatiske planleggings- og arbeidsbelastningsdestinasjon for flere avdelinger. De nye timeplanene kan genereres for hver avdeling, slik at man kan bruke funksjonen for automatisk planlegging, som gjelder en bestemt part.

InterGuard

InterGuard gir deg en av full kontroll over alle aspekter av de ansatte som kan jobbe med datamaskinaktiviteter. Den er i stand til å fungere som et overvåkningskamera inne på alle kontoreide enheter. Programvaren registrerer alle datamaskinaktiviteter som kan hjelpe deg med å analysere og indeksere for alle varslings- og revisjonsspor. Det er en fjernkontrollfunksjon som gjør funksjonen mye enklere. I alle tilfeller av et potensielt brudd, kan endepunktet låses ned, og filene kan hentes og slettes.

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published.