SNÅSATAUSIN`: Jentene fra Snåsa gjorde en flott forestilling med to dansenumre da LO`s kulturkveld ble arrangert på dampsaga i går kveld.

Snåsatausin fikk opp dampen på dampsaga

Det årlige LO- arrangementet på dampsaga i går var både morsomt og lærerikt, og publikum ble oppfordret til ikke å slå av telefonene.Tilbudet var gratis og er bare en av mange fordeler ved å være medlem. Kvelden besto av et bredt underholdningstilbud, med Snåsatausin`som sparket det hele i gang. Etterfulgt av kjente fotballspillere og dyktige foredragsholdere.

Publikum ble ønsket velkommen av Malin Buan og ex- snåsningen Gunnar Thorsen fra Sparebank1, som fortalte at de ønsket gi noe tilbake til LO- medlemmene. LO- favør, fordelene medlemmene har av å være medlemmer av Landsorganisasjonen, administreres av Sparebank1.

Da konferansier John Arne Gladsø entret scenen, skjønte publikum fort at dette ville bli en underholdende kveld, med mye humor. Den ene vittigheten avløste den andre, før han introduserte “Snåsatausin`, som han fortalte øver fast en gang i uka, men som i den siste tiden har øvd hver eneste dag.

Og det var ingen tvil om at Snåsatausin`hadde full kontroll da de med glede og selvsikkerhet fremførte to dansenumre, til publikums store begeistring. Det endte med trampeklapp og det ble en fin oppvarming til resten av kulturkvelden.

Digitalt medlemskort

Så ble det litt alvor og faktaopplysninger da snåsningen Evvi Østborg og Thomas Lystad Solum snakket om kollektiv hjemforsikring, ID- tyveri og den nye LOfavør- appen som man kan laste ned til telefonen. Nå erstattes nemlig plastkortet av digitalt medlemskort.

Advokat Mathias Bødtker fra advokatfirmaet Legalis holdt foredrag om den unike nettbaserte advokathjelptjenesten som man drar fordel av som medlem. Tjenesten er i utgangspunktet gratis, fordi man ønsker at terskelen for å søke advokatbistand skal bli lavere. Man får svar på Epost eller telefon om man har en sak å gå videre med, eller ei. Det kan blant annet være hjelp til spørsmål i skilsmissesaker, tvist om arv og andre ting som gjelder for eksempel håndverkstjenester.

Sparebank1 hovedsponsor for RBK

Kveldens overraskelse var da Erik Hoftun og Kåre Ingebrigtsen fra Rosenborg fotballklubb entret scenen. Sparebank1 er hovedsponsor for Rosenborg fotballklubb. De snakket om hvordan RBK som team og fotballag skulle klare komme ut i Europa igjen. Foredraget ble fremført med mye humor, og Hoftun fortalte om da han ringte til Nils Arne Eggen for å høre hvordan det gikk, etter at Eggen hadde operert nyrene. “Hø, nyran sett itj i haue, da vøttø”, var svaret.

Oppfordret til å ta opp mobilene

Nå ble publikum oppfordret til å ta opp mobiltelefonene og gå inn på appen “Kahoot”. På storskjerm så kunne publikum følge med på quiz`en de deltok i, og “Greven” gikk av med seieren og fikk i premie en signert Rosenborg- trøye.

Kveldens mest humoristiske innslag var det “Artikaillan”, Konrad & Monrad fra Inderøy som stod for. Latteren runget høyt på dampsaga og den ene vitsen avløste den andre, så det var nesten vanskelig å ta seg inn mellom slagene. De pratet blant annet om at de hadde feriet “Huinndagan” og eti huinnkjæks. Det var flere gullkorn også, som vi velger ikke å sette på trykk denne gangen..

I pausen så var det “mingling” og stand i fojaeen, der LO- medlemmene fikk god hjelp med alle mulige spørsmål angående medlemskapet.

Kvelden ble avsluttet med premieutdeling og en flott konsert med “Syvende far i huset”.

 

 

 Video med Snåsatausin` i aksjon:

Kommentarer

Kommentarer

LOFAVØR APPEN: Snåsningen Evvy Østborg fra Sparebank1 forklarte om den nye appen som erstatter plastkortet.

HOFTUN/ INGEBRIGTSEN: Humor avløste alvor da Erik Hoftun og Kåre Ingebrigtsen snakket om RBK`s mål og visjoner.

RBK- TRØYE: "Greven" vant quiz- konkurransen og mottok en signert Rosenborg -trøye.

ARTIKAILLAN: Radarparet Konrad & Monrad holdt publikum i latter- sjakkmatt, med humør og sang.