Til deg som leter etter positive nyheter

Medier som konsentrerer seg om å skrive om alt det positive som skjer i verden finnes det lite av i en mediejungel der de fleste store aviser, Norske og utenlandske,  ligner mer og mer på Se & Hør. Men noen har vi funnet. 

Vi kan ikke nevne navn, men vårt inntrykk av enkelte nettaviser er at de blir bare mer og mer merkelig. Det sier vi både som «nyhetskonsument» og utgiver av nettavis selv. Mange blir mer og mer opptatte av å få flest mulig klikk på oppsiktsvekkende nyheter, nyheter som alle skriver om, krydret med mennesker som har merkelige sykdommer, helgefyll med konsekvenser, kjendispar som går fra hverandre, om nye tv program om foreldre som spiller inn pornofilm i stua si hjemme, videoer med dyremishandling og andre perversiteter. Det er av vår oppfatning at du ikke behøver å vite om alt dette. Vi tror at du har behov for å lese om ting som kan gjøre deg glad.

Nettaviser med positiv vinkling

I Snåsanytt jakter vi hele tiden på positive nyheter, og har funnet ut at det er veldig få aviser som skriver om glad- nyheter, nyheter som som er fint å lese om både lokalsamfunn så vel som globale nyheter. Joda, selvfølgelig finnes de, men det er en overvekt på alt faenskapet som skjer.

Men de finnes. Så hvis du er lei av å lese om det samme og blir trist av alle nyhetene med negativ vinkling, krig og katastrofer, har vi noen gode tips. Vi har funnet ut at det skjer MASSE viktige positive nyheter rundt omkring i verden.

Positive nyheter lærer meg og inspirerer meg, og best av alt, det gir meg håp!

Dette sier en av leserne av nettavisen POSITIVE NEWS. Dette er en nettavis som skriver utelukkende om alt det gode som skjer i rundt omkring i verden. Kategoriene er rikholdige med nyheter; Samfunn, Økonomi, Vitenskap, Samfunn, Livsstil og perspektiv. Du kan til og med bli medlem og få avisa i postkassen. Når vi «blar» i kategoriene her, finner vi masse interessante artikler som får oss til å dra på smilebåndet.

GOOD NEWS NETWORK er, som navnet tilsier, en annen avis med bare oppløftende artikler som kan være bra for sjela di.

UPLIFTING NEWS er en database som samler opp bare gladsaker fra medier rundt omkring i verden.

DAILY GOOD er et litt anderledes og «åndelig» medium som kan inspirere.

Hva med norske da? Joda, de finnes. Hos Bare gode nyheter står det følgende:

Lei av å lese om ran, vold, krig, sult, mobbing, politisk undertrykkelse, ulykker, drap, høysikring av fengsel…

Ja, vi er ihvertfall det. «Bare gode nyheter» samler rett og slett opp gode nyheter fra nettaviser i Norge.

Det var litt om tips til positive nyheter. Det kommer flere..

 

Kommentarer

Kommentarer