Holden fjellgård. (FOTO: Statskog)

Statskog leier ut seks hytter på Snåsa

Det er ikke alle som eier en hytte. Derfor er det fint at det finnes hytter å få leid i vinterferien på Snåsa. 

Snåsa er et eldorado for friluftsliv, og snart står vinterferien for dør. Det er ikke nødvendig å eie en hytte for å nyte friluftslivets gleder. Statskog har mange fine hytter til utleie.

Stabbur til leie på Holden fjellgård

Buret ligger vakkert og sørvendt i gammelt kulturlandskap ned mot innsjøen Holderen på svenskegrensa. Buret fungerer som utleiehytte og ligger på en av fire fjellgårder i Snåsafjella. Stabburet er på 60 m2 fordelt på to etasjer. Det er båter tilgjengelig i Holden og Skjeldbreien. Fiske med stang og oter er tillatt. Det er mulighet for båt- og scooterskyss fra svensk side.

Se full beskrivelse her hos statskog. 

Holden fjellgård

His du ikke nøyer eg med bare stabbur, kan du leie våningshus på Holden fjellgård. Gården  ligger vakkert og sørvendt i gammelt kulturlandskap ned mot innsjøen Holden på svenskegrensa i Snåsa. Fine forhold for isfiske om vinteren. Holden Fjellgård er en av fire fjellgårder i Snåsafjella. Det er båter tilgjengelig i Holden og Skjeldbreien. Fiske med stang og oter er tillatt. Det er mulighet for båt- og scooterskyss fra svensk side. Fine forhold for isfiske om vinteren.

Se full beskrivelse her hos Statskog. 

Kleivstua

Kleivstua er en utleiehytte på bredden av elva Luru i Snåsa, 15 km fra Gressåmogården og nasjonalparken. Båter i Grisbakktjønna og Halbutjønna tilgjengelig for de som leier hytta. Til denne skogstua er det mulighet for scooterskyss om vinteren.

Se full beskrivelse hos Staskog. 

Raudtjønnstua

Raudtjønnstua er er ei villmarksbu ved Raudtjønna i Snåsa mellom Holden og Jævsjøen ”på svenskegrensa». Dette er ei lita og veldig enkel utleiehytte. Hytta er oppført i 1985. Båt hører med.

Se full beskrivelse hos Statskog. 

Seisjø jaktstue

Seisjø jaktstue er ei koselig og enkel utleiehytte beliggende ved Seisjøen nær Gressåmoen nasjonalpark. Det er mulig å bestille scootertransport på vinterstid.

Se full beskrivelse hos Statskog. 

Seisjø skogstue

Hytta ligger ved Seisjøen i Blåfjella/Skjækerfjella nasjonalpark. Fantastiske fiskeområder og flott natur. Populært område for både småvilt- og storviltjegere. Løypa som går inn til Gjævsjøen går rett forbi hytta.

Se full beskrivelse hos Statskog. 

 

 

Kommentarer

Kommentarer