ALLE ER VINNERE: Gjør som Turbo- Turid! Bli med på sykle til jobben 2017.

Årets “Sykle til jobben” er i gang

I 2016 var 35.000 sprekinger med i Bedriftsidrettens, “Sykle til jobben”- aksjon. Sykle til jobben er konkurransen der alle er stjerner, og din jobb er å bevege deg mest mulig og loggføre aktiviteten din.

I morgen går startskuddet for Sykle til jobben 2017.  Temaet i år er ”den norske hverdagssyklisten”. Årets aksjon skal vise frem sykkelsituasjoner, gi tips og råd til hvordan man kommer i gang, sykle med noen som ikke har syklet før og mye annet. Ved å nmelde deg på skal du være aktiv til og fra jobb, enten ved å sykle, gå, løpe eller hva du måtte ønske. Ja, du kan faktisk registrere ALL fysisk aktivitet, og det så er yoga.

Gratis trim

Aksjonen går over 60 dager og både lag og enkeltdeltakere blir premiert. Premiene trekkes med utgangspunkt i snittpoeng på laget og minimumspoeng pr. uke. I hele nord- Trøndelag fylke er det gratis å melde seg på årets aksjon.

Du registrerer aktiviteten, enten via Min side på sykletiljobben.no, eller du kan også loggføre trening automatisk ved å koble til en av gratisapplikasjonene Strava eller Endomondo til Min side. Du trenger en bruker på Endomondo eller Strava for å gjøre dette.

God trim! 

HER KAN DU MELDE DEG PÅ.

HER FINNER DU EN OVERSIKT OVER PREMIENE.

 

Annonse. Prøv gratis treningsprogram:

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer