REDAKTØR IGJEN: Tore Viem blir redaktør for den nye nettavisen, Steinkjer24. (ARKIVFOTO)

Tore blir redaktør i ny nettavis

Tidligere redaktør i Snåsanytt, Tore Viem, har ikke lagt journalistblokka på hylla riktig ennå. Nå er han klar med en flunkende ny nettavis- Steinkjer24. 

Tore har eid domenet, Steinkjer24, i fem år, og da et Trondheimsbasert firma tok kontakt, turte han å ta steget fullt ut. Steinkjer24 skal bygge trafikk gjennom Facebook og leve av innholdsmarkedsføring.

– Det blir en renheklet nettavis for Steinkjer og spesielt i og rundt sentrum. Vi skal lage stoff fra næringsliv, kultur, sport, frivillighet og organisasjonslivet. Kort oppsummert blir det en nær lokalavis på nett, forteller en entusiastisk Viem til Medier 24. 

– Ikke konkurrent

Fra før av har Steinkjer som kjent, Steinkjeravisa, men Viem mener ikke at Steinkjer24 vil bli en konkurrent til den veletablerte avisa som i sin tid ble startet av Tores far, Lothar Viem.

– Jeg føler ikke at det blir en konkurrent, for de er ikke tilstede på nett. Men etter det ble kjent at jeg holder på å starte opp, så har det vel skjedd ting der også. Men jeg tviler på at de vil slippe ut stoffet sitt gratis, forteller han til Medier 24.

Tore har lang erfaring innen journalistisk arbeid og er utdannet grafiker. I sin tid jobbet han i lokalavisa Snåsningen, Steinkjeravisa og IN-avisa. I November 2014 lanserte han Snåsanytt, før Hallvard tok over avisa i mars 2015. 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer