FOTO: Hallvard U. Smestad

Snåsavatnet watercross har planene klare 

Det populære snøskutershowet på Snåsavatnet under Snåsavatnet fiskefestival tiltrekker seg masse folk, både publikum og kjørere. I fjor var det rekordstore 800 festivalere som overvar det spektakulære showet på Seemsøra. Nå planlegger styret årets happening. 

Det er kun to Watercross konkurranser i Norge, det andre i Kautokeino, så at det kommer mye folk til Snåsa også til sommer er det liten tvil om. Hele Snåsavatnet fiskefestival vokser, både med tanke på tilbud og med tanke på antall deltakende fiskere og kjørere og antall som besøker festivalen.

Tellende resultater

Leder for Snåsavatnet Watercross, Terje Fjerstad, gleder seg til årets show og håper at det også i år er mange både lokale og toppkjørere som vil melde seg på konkurransen. Start for påmeldingen blir annonsert ved et senere tidspunkt.

– Det blir ingen EM- kvalifisering i år, men resultatene etter kjøringen teller til andre konkurranser, så her er det lurt å bli med. Styret er i disse dager godt i gang med planleggingen, og det jobbes med lagkonkurranse. – Hvis alt går etter planen, blir det en klasse for 2 og 2 kjørere. Dette er noe som skaper samhold og ennå større interesse for idretten, forteller Fjerstad. Fjerstad lover dessuten ennå mer kjøring på deltakerne i år. Lederen for watercrossen er i det litt hemmelighetsfulle hjørnet, og forteller at de har planer som de ikke helt vil røpe riktig enda. Men kan si at det vil bli innlemmet flere deltakere i en klasse.

Snåsavatnet Fiskefestival går av stabelen 29.juni- til 1.juli.

LES HELE SAKEN PÅ SNÅSAVATNET FISKEFESTIVAL

Her finner du programmet for 2017

Bildegalleri fra 2016

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentarer