PÅ TUR: Redaktøren på tur på isen inn til Blåfjella- skjækerfjella nassjonalpark. Nå går turen med elsykkel og vogn nordover på kystriksveien.

Med sykkel og vogn mot nord

Redaktøren i Snåsanytt får endelig en drøm oppfylt når han førstkommende fredag legger i vei nordover på kystriksveien på elsykkel. 

Tanken har vært der i mange år, og jeg hadde en avtale med et magasin om å lage en artikkel om langtur på sykkel langs kystriksveien for noen år siden. Turen ble dessverre aldri noe av, men nå har tiden kommet. Så planleggingen har surret i hodet siden da, men det er bare noen uker siden jeg tok avgjørelsen om å dra. Sponsoravtaler har også skjedd fort i løpet av de siste to ukene og pågår fortsatt. Trøndelag elsykkel leverer en Smartmotion Eurban elsykkel og en superlett NordicCab sykkelvogn, Gsport Grong sponser med utstyr, og ulike campingplasser er med på laget.

Våt start

Fredag starter turen fra Namsos- mot Lund der jeg tar ferga over til Hofles, en strekning på cirka 50 km. Der skal jeg overnatte i hytte på camping. Det er meldt nedbør fredag, så da er det best å ikke starte turen med å dra på vått utstyr lørdag. Deretter går turen via Kolvereid til Leka der jeg blant annet har et fotooppdrag. Mer vil jeg ikke røpe foreløpig. I vogna har jeg alt jeg trenger for å ligge ute, i tillegg til fotoutstyr og en filmdrone.

Tar en dag om gangen

Jeg har 8 dager, åtte dager på sykkeltur der planleggingen for neste dag, skjer kvelden før. Jeg synes det beste er å ha selve turen som mål. Dette er ingen tur som handler om å prestere eller bevise noe, dette blir en tur for å oppleve den fantastiske kysten vår fra sykkelsetet. Her snakker vi om å ta en dag om gangen, prate med folk og ta masse bilder og film. I tillegg blir turen en jobb- tur der jeg skal teste utstyr og skrive anmeldelser. Når det blir anledning vil jeg oppdatere med artikler her på Snåsanytt.

Jeg gleder meg til turen og til å fortelle med bilder og film hvilket fantastisk ferieland vi kan boltre oss i!

KLAR: Hovedsponsor for turen er Trøndelag elsykkel som leverer en Smartmotion Eurban og en NordicCab sykkelvogn. Gsport Grong sponser med utstyr.

 

Kommentarer

Kommentarer