I morgen er fristen for å nominere laget ditt

NTE fordeler 300.000 kroner til lag og foreninger i Trøndelag. Til hvem, kan du være med å bestemme ved å skynde deg å stemme på laget ditt inne klokken 12:00 i morgen. 

Vil du være med på å gi en gave til favorittlaget ditt? Hjelpe til å få realisert drømmen om en ballbinge, en cup-tur utenlands eller et arrangement i nærmiljøet ditt? Laget ditt kan få inntil 50.000 kroner.

De 17 lag som får flest stemmer vinner en pengepremie. De to lagene som får flest stemmer får 50.000 kroner, mens de neste 15 lagene får 10.000 kroner hver. I tillegg vil vi gjennomføre en trekning den 19.juni. I trekninga vil fire av de øvrige nominerte få 10.000 kroner hver. Det kjøres også en konkurranse på Instagram der de to bildene som er tagget med #ntelagetmitt som får flest likes vinner 5.000 kroner hver.

HER NOMINERER DU LAGET DITT. 

 

Kommentarer

Kommentarer