Bernt Ola med i konkurransen “Årets Landbruksvideo”

Unge herr Bernt Ola Engum er med i konkurransen “Årets landbruksvideo” i traktor.no. Han har filma både fra traktorsetet og fra lufta, med en DJI Phantom 3 drone og GoPro HERO 4 black. Traktorutstyret vi får se er en New Holland TS100a, Volvo BM Valmet 605 og en Internasjonal 444. Det kåres vinnere av henholdsvis Årets våronnvideo, Årets slåttonnvideo og Årets innhøstingsvideo. Bernt Ola deltar i kategorien Våronnvideo. Redaksjonen lover at det også i år vil bli kule premier, men hva disse er vil ikke bli avslørt før på et senere tidspunkt. Traktor-redaksjonen kan uansett love heder og ære til vinnerne, og gleder seg til å se hva landbruks-Norge har å by på i år. Videoen ligger også ute på traktor.no. Lykke til med årets bidrag, Bernt Ola!