FOTO: Valtra Tractors

Tre nye sponsorer for Snåsavatnet fiskefestival

For å levere et godt arrangement, med gode tilbud og premier, er Snåsavatnet fiskefestival avhengig av solide sponsorer. Det blir stadig flere seriøse aktører som vil være med på laget, og nå har det kommet tilskudd av tre nye. 

Det har i en årrekke vært med mange både lokale og regionale sponsorer for festivalen, noe som gjør arrangementet stadig bedre og mer kjent. BRP og Hjelde Maskinservice AS har vært med som hovedsponsor i en årrekke og med en betydelig innsats. Nå er det flere store firma som blir med av i år. Og det kommer til å skje saker og ting på Seemsøra under det det kommende arrangementet.

Ny hovedsponsor av år er Akershus traktor. Andre nye som har blitt med på laget er Norsk Dekkimport og entreprenør Letnes. GÅ TIL FESTIVALENS HJEMMESIDE OG LES HELE SAKEN.

Kommentarer

Kommentarer