Sommertoget satte Snåsa på kartet

Det har vært ei skikkelig storhelg på Snåsa med to store hendelser som for alvor har satt bygda på kartet. Snåsavatnet fiskefestival har også i år hatt mange besøkende, og lørdag tøffet sommertoget inn på perrongen. 

Mange store og små stilte opp for å ta imot sommertoget da det ankom Snåsa stasjon. Mental helse som leier pakkhuset hadde hyggelig selskap på rampa og i Lurudalen ble toget tatt imot av utkledde luringer. Møyfrid Skavlan og ordfører Tone Våg fikk anledning til å snakke varmt om bygda. Det samme gjorde Vemund Gjertsen, sjefen for Snåsavatnet fiskefestival som hadde med seg nyfeska ørret og som fikk fremsnakket festivalen på en positiv måte.

På NRK ble Snåsa vist fram i all sin prakt med et flott innslag som du kan se her. 

(FOTO: Solvår Irene Engum)

Kommentarer

Kommentarer