ALT MAN TRENGER MIDT I VILLMARKA: Statskog si hytte, Raudtjønnstua, er akkurat i disse tider ledig. (FOTO: Hallvard U. Smestad)

Hele 27 hytter til leie på Snåsa

Hvis du ikke eier en egen hytte og søker husrom i Snåsafjella under bærsesongen eller jakta, er det her mange muligheter. Vi har gått gjennom leiemulighetene hos Inatur, og her ligger det ute både private hytter, fjellstyrehytter og Statskoghytter. Prisene varierer fra 400 kroner- til luksus for mange tusen kroner. 

Det billigste alternativet blant de 27 hyttene som ligger til utleie er Kasttjønnhytta på Gjevsjøen fjellgård. Akkurat nå er den ledig fremover.

Det aller dyreste alternativet er  Ismenningen Lodge.  Ved direkte bestilling koster leie av hele hytta for en helg  9.900,- (opptil 20 personer), Sørfløya en helg for 5.000,- (opptil 11 personer) og Nordfløya en helg fra 6.000,- (opptil 9 personer).  Her får du fjell- luksus med  innlagt vann, vannklosett og dusj.

Hvis du foretrekker enklere kår, kan du leie Raudtjønnstua av Statskog. Denne hytta ligger i fantastisk natur, ikke langt fra Skjelbreden og Holderen fjellgård. Tidligere i sommer ble Raudtjønnstua leid ut til bare 1 krone. Det er oppdaget Kanadarøye i Raudtjønna, derfor ble prisen dramatisk nedsatt for å tiltrekke seg sportsfiskere. Fra og med 20.08 er Raudtjønnstua ledig igjen, til normalpris 500 kroner døgnet. 

I sommer var vi på tur til, nettopp, Raudtjønnstua og Holderen fjellgård. Det kan du lese mer om og se bildegalleri i DENNE saken.

Ønsker du lett tilgjengelige hytter, finnes det også mange gode alternativer. Kleivstua i Lurudalen har ledige perioder akkurat nå, det samme gjelder Grisbakkhytta. Almoseteren er også et godt tilgjengelig alternativ.

Roktsjøhytta i Roktdalen har også ledige perioder nå. Her er det bilvei heeelt fram til dørabrua. Hytta ligger ved et lite tjern med naust og båt.

Det er altså gode muligheter for å finne seg husrom i fjellet, både for fattig og rik, storfamilier og einstøinger.

HER KOMMER DU RETT INN PÅ HELE OVERSIKTE OVER UTLEIE AV HYTTER PÅ SNÅSA. 

ANNONSE: Outnorth. Sport og villmark. 

FOTO: Hallvard U. Smestad

 

Kommentarer

Kommentarer