Snåsa har fått nytt offentlig bibliotek

I midten av juli ble Bergsgrenda mikrobibliotek offisielt åpnet med brask og bram på Facebook. Siden da er det mange som har benyttet seg av det minimalistiske tilbudet. Ja, det er ikke akkurat det største biblioteket vi har sett, men jaggu er det søtt! 

Initiativtakeren ønsker ingen oppmerksomhet rundt leseskapet, men vi kan røpe at vedkommende selv er en lesehest. Veldig raust og smart funnet på, til glede for Snåsiske bokormer.

Mange spennende bøker

Da Snåsanytt svingte innom biblioteket i dag og oppdaget benken som er plassert ved siden av, fikk vi lyst til å glemme hele lista med andre gjøremål, og heller slenge rauva nedpå og klistre øynene i en god bok. Men jeg hadde glemt lesebrillene, så dermed fikk jeg en dårlig unnskyldning.

Her er det fortsatt litt plass, så biblioteket kan fortsatt utvides med ett par bøker. Uten å rive ned hele stativet. Her finner du boktitler på både engelsk og norsk, lettleste og tykke, spennende og nyttige. Til og med J.R.R. Tolkien`s, “Ringenes herre”, på engelsk finner du her.

Sånn fungerer det

“Hvis du ser en bok du har lyst til å lese- ta den med deg. Når du har lest den, kan du ta den med deg, eller gi den til en venn. Hvis du har en bok du vil dele med andre lesere, sett den inn i biblioteket.”

 

En god bok er som en trampoline for fantasien

Den gir tanken noe og hoppe og sprette på

Tor Åge Bringsvær

ANNONSE: