Daglig leder ved Snåsaprodukter AS, Unni Saugestad. Bildet er tatt i en annen sammenheng. (FOTO: Hallvard U. Smestad)

Snåsaprodukter legger ned caféen

Caféen på Samstadgården har vært en institusjon på Snåsa gjennom mange år. Nå melder styret at de dessverre ser seg nødt til å avvikle driften. 

Grunnet sviktende lønnsomhet har styret i Snåsaprodukter sett seg nødt til å avvikle drift av cafe  og catering ved Snåsaprodukter AS. Dette gjøres med tungt hjerte da cafeen på Samstadgården har vært en institusjon på Snåsa i mange år. Lønnsomheten og besøkstallene sett over tid viser at det dessverre ikke lenger finnes et grunnlag for å drive virksomheten videre innenfor forsvarlige økonomiske rammer. Cafedriften opphører fra og med 04. September, står det i en pressemelding fra styret i Snåsaprodukter AS.

Om noen få dager, mandag 04.desember, er det altså slutt for den koselige og populære caféen som gjennom en rekke år har hatt mange stamkunder.

Historien

Det har vært kafé i lokalene på Samstad lenge. Faktisk i mange år før Snåsaprodukter etablerte seg i lokalene i 1988.  Samstad Kafé er et gammelt og kjent begrep på Snåsa.
Cafeen har vært en «formiddagskafé» der alt har vært produsert av de ansatte.

Snåsaprodukter er en Vekstbedrift med tilsammen 13 personer som får varig tilrettelagt arbeid, og er et tiltak der målgruppen er personer som har uføretrygd eller har søkt om uføretrygd. Daglig leder ved Snåsaprodukter er Unni Saugestad.

Bedriften har flere avdelinger med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Ved uteavdelingen er det vedproduksjon og vaktmestertjenester med mange kjøreoppdrag som er hovedområdene. Inne i Samstadgården har de systue, gjenbruksutsalg, kopiavdeling og butikk. Men fra og med mandag ingen café.

ANNONSE: ICENET.no Media & telecom.

Kommentarer

Kommentarer