Nissene tente tidenes flotteste juletre

BILDEGALLERI: Tradisjonen tro gikk det spektakulære Snåsanissetoget fredag ned mot torvet for å tenne julegrana..

Væromslaget skapte god stemning da snøen begynte å drysse over alle nissene. Dette er tredje året på rad at nissetoget går sin seiersgang ned mot torget, og har blitt noe som snåsningene setter stor pris på. Har fant vi nisser i alle varianter: Smånisser, brannkonstabelnisser, gammelnisser og minibilnisser, til de fremmøttes store begeistring. Har var det bare smil å se.

God erstatning

Juletreet som kommunen har klart å spore opp i år var av det prima slaget, ja finere juletre har vi ikke sett. En god erstatning for treet som ble satt opp tidligere, som var fattig på greiner, stroppa fast på skakke og med en blinkende hodelykt i toppen. (Det hører med til historien at treet ble satt opp som en spøk. Kanskje på grunn av unødvendig mange telefonhenvendelser fra juletre- forståsegpåere tidligere (?)

Til slutt kom nissemor og nissefar og delte ut godteri til alle smånissene.

(FOTO: Hallvard U. Smestad)

 

 

Kommentarer

Kommentarer