Trivelig julehandel med ny vri

BILDEGALLERI: Folket trosset styggværet i dag da det var julsjau i Krogsgården. Og nytt av i år er at markedet er flyttet inn i fjøset.

Høljregnet la ingen demper på stemningen under julsjau i Krogsgården i dag. Det ble en supertrivelig julehandel med mange nysgjerrige besøkende. I år flyttet julemarkedet inn i fjøset, der det ble en varm og lun stemning til tross for at frosten fremdeles satt i veggene. Her fikk folk kjøpt seg fine julegaver, produsert av mange dyktige håndverkere på Snåsa; Kniver, bakevarer, kalender og bilder, strikketøy, julenek og mye annet fint. Imens stod grisen ute og hylte, og måtte finne seg i å bruke siste levedag som underholdning for folk som ikke vet hvor ribba kommer fra.

Handelstanden forteller om godt salg og en kjempetrivelig atmosfære i fjøset.

På storburet holdt kulturskolen en flott konsert for alle som trengte en pause fra pengegaloppen. De rause RAUS- damene med hjelpere sto på for å dekke kaffe & kakebehovet, og solgte i tillegg brødvarer stekt i steinovn.

Årets julsjau: Terningkast 6.

(FOTO: Hallvard U. Smestad)

 

Kommentarer

Kommentarer