FOTO: Fredrick Kihle

Nå kan du stemme på årets ildsjel

Over hele landet er det tusenvis av frivillige ildsjeler som gjennom hele året legger ned en uvurderlig innsats for sine klubber og utøvere, og én av dem er Terje Våg fra Snåsa. Nå kan du være med på å stemme fram årets ildsjel som blir kåret under idrettsgallaen på Hamar 6.januar. 

Bautaen i idrettsmiljøet på Snåsa er én av fem kandidater til årets ildsjel. Dette er sagt om Terje fra nominasjonen: «Han er alltid blid og fornøyd, og en trygg bauta for alle barna som ferdes i anlegget. Jeg kan med hånden på hjerte si, at alle innbyggere på Snåsa vet hvem Terje er, og setter umåtelig pris på hans engasjement for idretten på Snåsa».

Kåringen foregår i ulike faser. Den andre fasen, den åpne stemmeavgivningen, kan DU være med på! Det gjør du ved å følge denne linken der du finner alle de nominerte til årets ildsjel.

Her kan du kjøpe billetter til idrettsgallaen.

Kommentarer

Kommentarer