Skjermdump fra spleis.no

Har startet innsamling til ildsjelen

Lørdag ble Terje Våg kåret til hele Norges ildsjel for den innsatsen han frivillig har gjort for idretten i 40 år. Dette er Snåsa idrettslag svært takknemlige for. Derfor har de nå startet en kronerulling. 

Det er mange som har tatt kontakt for å fortelle at de mener Terje bør gis en påskjønnelse for all innsatsen han har lagt ned for idretten, barn og unge gjennom mange år. Han har lagt ned tusenvis av timer i frivillig arbeid og er en mann som sjelden krever noe tilbake.

Folkegaven til Terje- Årets ildsjel

Snåsa IL har derfor opprettet en SPLEIS som de har kalt “Folkegaven til Terje – Årets Idsjel” – hvor folk som ønsker å være med å gi Terje en påskjønnelse på ildsjel-arbeid gjennom 40 år, kan betale inn et beløp etter eget ønske.

Folkegaven vil overrekkes Terje på Snåsa ILs årsmøte senere i vinter.

For de som ønsker det er det også mulig å betale kontant eller med kort hos Snåsaprodukter på Samstadgården, står det på spleis.no.

HER KAN DU STØTTE INNSAMLINGEN. 

Kommentarer

Kommentarer