Mange unge talenter viste seg fram på Kuben

I går startet fylkesmønstringa for UKM i Grong, der en rekke talenter fikk vist hva de er gode for. 

Det var til tider høyt nivå på utøverne, og det ble et allsidig program, fra soloopptredener og sang- til beinhard rock. Det var også svært originale navn på mange av artistene. “Robojesus and the Purple Prancing Ponies” åpnet showet med en cover av Pink Floyds, “Comfortably numb”. “Hard Brocolli” spilte en egenskrevet og original låt. “Flat Remorse” fra Flat- anger, selvsagt, med en svært utadvente vokalist i spissen som dro opp stemninga i salen, spilte punkrock så svetten rant.

Talentfull snåsning

Snåsas egen Lene Berg kan være stolt over sin prestasjon med sang bak pianoet, det låt svært bra. Det var tydelig at den fullsatte salen like det de hørte.  Her snakker vi om et ungt talent med et enormt potensiale.

Kvelden ble avsluttet med rockebandet som hadde trøbbel med å finne bandnavn, så det ble til slutt “Nameless”. Gjengen har spilt sammen i 4-5 år. Det åpenbart scenevante og samspilte bandet satte en fin og rocka avslutning på et underholdende show i Kuben i går.

Kuben har blitt et samlingspunkt for både større og mindre kulturarrangementer i Norddelen av Trøndelag, og også denne kvelden ble profesjonelt gjennomført.

Lørdag fortsetter UKM med uforminsket styrke.

Kommentarer

Kommentarer