Nina Gulzari (PRESSEFOTO)

Nina Gulzari er årets TV-aksjonsleder i Trøndelag

TV-aksjonen 2018 går til Kirkens Bymisjon. Nina Gulzari skal lede arbeidet med den årlige dugnaden i Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på årets største dugnad. Trøndere er et raust og inkluderende folk med stor giverglede og engasjement. Alle kan bidra i TV-aksjonen på sin måte og jeg ser frem til et godt samarbeid i hele det vidstrakte fylket, Trøndelag. Dette blir gøy, sier Nina Gulzari.

Hun gleder seg til å ta fatt på jobben med å mobilisere flere hundre frivillige og bøssebærere i Trøndelag.

-I Norge i dag er det altfor mange som opplever å stå utenfor. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er så viktig. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer, sier Gulzari.

Varmere og mer inkluderende samfunn

Årets TV-aksjonsmidler går til Kirkens Bymisjons arbeid for et varmere og mer inkluderende samfunn. TV-aksjonen går av stabelen 21.oktober.

-TV-aksjonen er helt unik i verdenssammenheng. Da samles hele Norges befolkning for en viktig sak én søndag i oktober. Kongefamilien, statsministeren, næringsliv, organisasjoner, trossamfunn og mannen i gata bidrar alle til å skape et varmere og mer inkluderende samfunn, sier Gulzari.

Fakta om TV-aksjonen:

  • TV-aksjonen har blitt arrangert en søndag i oktober hvert år siden 1974. I år går TV-aksjonen av stabelen 21. oktober.
  • Årets TV-aksjon går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere samfunn ved å åpne dører og skape flere møtesteder for mennesker som har falt utenfor.
  • NRK TV-aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon. Hvert år besøker 100 000 bøssebærere samtlige av Norges 2,3 millioner husstander.
  • Over 7000 frivillige jobber fram mot aksjonsdagen for å mobilisere 100 000 bøssebærere.

Kommentarer

Kommentarer